En seriøs leverandør

Vi vil være den bedste og største leverandør af facility management ydelser til hotelbranchen.

Vi har sat os et stort mål: At være størst. Kompetencerne har vi, og personalet har vi.

Forenede Hotelservice er et datterselskab til Forenede Service, en virksomhed med 59 års erfaring af facility service til både private og offentlige kunder - også hotel. Det vil sige, at vi ved næsten alt der er at vide inden for rengøring, arealpleje og kantinedrift.

Forenede Hotelservice's administrerende direktør Allan Nielsen har stor erfaring af hotelbranchen, og vi er nu klar til at gå ud i større omfang med vores ekspertise og tilbyde et helt koncept af løsninger til hotelbranchen og på sigt også restaurations- og eventbranchen. 

Vores nuværende kunder nyder godt af vores ekspertise, vores bredde i de ydelser, vi tilbyder og af vores kvalitet. Vores styrke er, at vi ikke kun kan løse en mindre del af jeres facility, vi tilbyder løsninger på hele området. Det er services som oldfrue, rengøring, servicetekniker, receptionspersonale, køkkenmedarbejdere, natportierer og arealpleje, vi tilbyder. Helheden gør, at du som kunde sparer både tid og penge og kan koncentrere dig om det, du er bedst til, nemlig at drive hotel.

Hotelservice rengøring af værelser

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte administrerende direktør Ricco Alvarez helt uforpligtende på tlf. 60 51 84 94 eller via mail. 

Send mail