Fordele for dig som kunde

Forenede Hotelservice tilbyder flere løsninger til hotel, restaurations- og eventbranchen i Danmark. Ens for alle typer virksomhed er, at der er væsentlige besparelser samt øget effektivitet og fleksibilitet ved at bruge en ekstern leverandør til facility opgaverne. 

Hvilke fordele er der ved at outsource dele af din forretning?

Det vigtigste ved outsourcing er at vælge den rette samarbejdspartner, der er stor nok til at kunne levere og har kompetencerne til det.

Uanset om du outsourcer for første gang, eller du har gjort det i årevis, er der betydelige fordele for dig at vælge os. Vi er en stor virksomhed med kompetent backup, vi er folk fra branchen med lang brancheerfaring, og vi har et internt uddannelsesprogram, der sikrer medarbejdere af høj kvalitet og uddannelse i de opgaver, de skal løse. Arbejdsgange og processer bliver enklere, du behøver ikke bruge tid på rekruttering af kompetente medarbejdere, og du frigiver tid til strategisk arbejde. Det betyder, at der kun er fordele for dig, du kan fokusere på dine kerneopgaver, og du får en sikker leverandør.

Fordele:

  • Lavere omkostninger pr. gæst
  • Hurtigere og mere effektive services og løsninger
  • Lavere lønomkostninger
  • Forbedret kvalitet
  • Øget fleksibilitet
  • Veluddannet personale med erfaring, som minimerer jeres oplæring af personale
  • Support alle ugens dage

Én kontaktperson som ved alt om din løsning

Det vil sige, at du ikke skal kontakte flere forskellige leverandører, når du skal holde et stort event, når sneen daler eller når varmefyret er stået af. Vi sørger for, at det hele kører. Også i spidsbelastninger med høj belægning, hvor du og dit personale har travlt. 

Hotelservice rengøring af værelser

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte administrerende direktør Ricco Alvarez helt uforpligtende på tlf. 60 51 84 94 eller via mail. 

Send mail